Heeft u voldoende tijd voor het mentale welzijn van uw medewerkers?

Aandacht voor uw medewerkers kost tijd.

Soms vragen veranderingen té veel van personeelsleden. Privé situaties en persoonlijke kenmerken kunnen hierin een grote rol spelen. De focus op het werk verdwijnt, ziekteverzuim en burn-out liggen op de loer.

Personeelsleden die vanuit hun privéomstandigheden veel stress ervaren (denk aan scheiding, ziekte, verhuizing, mantelzorg ed), kunnen door de veranderingen op de werkvloer ziek worden. Waar zij het voorheen nog 'onder controle' hadden, wordt het door de veranderingen net te veel voor ze. Met alle gevolgen van dien.

Bij personeelsleden met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen schijnbaar kleine veranderingen voor veel spanning zorgen.

Gedoe op de werkvloer heeft vaak als begin een verandering op de werkvloer. Het gedoe kan bestaan uit: slechte onderlinge sfeer - pesten - ziekteverzuim - fouten - slechte reviews - negatief klantcontact etc..

Medewerkers vinden is moeilijk tegenwoordig, waardoor medewerkers behouden cruciaal is in deze uitdagende tijd. Verzuim en verloop trekt een zware wissel op u en uw medewerkers.

Met verschillende opties kan ik u helpen duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te optimaliseren. Maatwerk voor bedrijf en personeel. De (evidence based) oplossingsgerichte aanpak die ik gebruik biedt inzichten en creëert loyaliteit. Uw HR manager zal nauwelijks nog verwijzen naar de arbodienst / de bedrijfsarts.

Maatwerk volledig passend bij uw bedrijf - organisatie - instelling. De feedback "Dream Team Training by Ella de Jong. Love it!" is ook bij u mogelijk!

Interesse? In een kort en helder overleg kunnen we bespreken wat de beste opties zijn voor uw situatie.

Stuur een mail via het Contact-formulier onderaan de pagina.

Of bel: 06 - 16 424 060

Tot ziens!

Werken met Ella de Jong: snel, simpel en solide.