Diverse uitdagingen op het werk.

Hoe houd je 'verzuim en verloop' tegen binnen je team? Aandacht is het toverwoord. Ik geef het graag. Kort en bondig.

Bedenk dit:

Soms vragen veranderingen té veel van personeelsleden. Privé situaties en persoonlijke kenmerken kunnen hierin een grote rol spelen. De focus op het werk verdwijnt, ziekteverzuim en burn-out liggen op de loer.

Personeelsleden die vanuit hun privéomstandigheden veel stress ervaren (denk aan scheiding, ziekte, verhuizing, mantelzorg ed), kunnen door de veranderingen op de werkvloer ziek worden. Waar zij het voorheen nog 'onder controle' hadden, wordt het door de veranderingen net te veel voor ze. Met alle gevolgen van dien.

Bij personeelsleden met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen schijnbaar kleine veranderingen voor veel spanning zorgen.

Gedoe op de werkvloer heeft vaak als begin een verandering op de werkvloer. Het gedoe kan bestaan uit: slechte onderlinge sfeer - pesten - ziekteverzuim - fouten - slechte reviews - negatief klantcontact etc..

Medewerkers vinden is moeilijk tegenwoordig, medewerkers behouden is hierdoor cruciaal. Verzuim en verloop trekt een zware wissel op u en uw medewerkers.

Met verschillende opties kan ik u helpen duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te optimaliseren. Maatwerk voor bedrijf en personeel. De aanpak die ik gebruik biedt inzichten en creëert loyaliteit. Gevolg: minder verwijzingen naar arbodienst en bedrijfsarts.

Maatwerk volledig passend bij uw bedrijf - organisatie - instelling. De feedback "Dream Team Training by Ella de Jong. Love it!" is ook bij u mogelijk!

Informatie over de Team Tackle Training.

Interesse? In een kort en helder overleg kunnen we bespreken wat de beste opties zijn voor uw situatie.

Dit kunt je zélf als manager / teamleider doen: aandacht geven. Hoe? Vraag oprecht hoe ze het ‘anders’ zouden willen zien. Wat voor positief verschil zou het voor ze maken? Let op! Dit wordt zelden gevraagd aan mensen. Geef ze tijd om na te denken. Ook de 'moeilijkste gevallen' willen graag dat het beter gaat. Ook de 'meest fijne medewerkers' willen gezien en gehoord worden.

Tot ziens!

Werken met Ella de Jong: solide, snel & simpel mét een smile.

Waardering laten blijken

Een team-moment en een personeelsbedankje, het kan met een hapje en een drankje. Prima, natuurlijk. Maar het kan ook anders. Met meer inhoud waardoor het een extra (verrassend) waardevolle tijdsbesteding blijkt. Daar wordt íedereen blij van!

Met een speciale 'Team Tackle' kan ik in 60 minuten een extra positieve boost geven die nog lang zal nawerken. Ook hier hoeft er niet gesproken te worden. Heel veilig dus. Na afloop kiest men persoonlijk wat er wel of niet gedeeld wordt. In ieder geval is de uitkomst bij iedereen positief. De sfeer zal na afloop vrolijk zijn.

Vind hier data voor een Team Tackle

Andere datum plannen kan ook:

mail: e.dejong@elladejong.com

tel. 06-16424060

afspraak of Team Tackle inplannen: Calendly