Zonder een woord te zeggen krijg je jouw oplossingen in 60 minuten in beeld. Iedere uitdaging die gescheiden vaders ervaren is geschikt. Je toekomst positief tegemoet gaan. Ervaar hoe het werkt.

Tackle je uitdaging! - online

Vind je het lastig om onder woorden te brengen wat je hulpvraag is? Vind je het moeilijk om over je probleem te praten? Wil je een heel andere manier van hulp ervaren? Dat kan!

Zonder iets te hoeven delen heb je na 60 minuten meer inzicht en heb je je persoonlijke toekomststappen voor je liggen. Ik heb je een aantal vragen gesteld, jij hebt jouw antwoorden op papier gezet. Zo simpel kan het zijn.

Gescheiden zijn zorgt voor veel vragen en soms ook veel stress. Als je kinderen hebt is het communiceren met hen en over hen een speciale uitdaging. Je neemt je zorgen en frustratie mee naar je werk, naar je sport en alle andere bezigheden.

Geef jezelf de tijd om antwoorden te vinden en geef jezelf de kans om de vragen die ik stel, later nog eens aan jezelf te stellen. Ze zijn herbruikbaar voor diverse uitdagingen.

Tijdens en na de opdrachten hoef je niets te zeggen; niets te vertellen. Alleen jij weet waarmee je aan de slag gaat. Je hoeft ook niet in beeld te zijn, de video kan op "off". Zo persoonlijk en privé kan het zijn.

Ik help je graag, zonder dat ik iets over je hoef te weten. Kies HIER je tijd

Ella de Jong

PS Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke coaching en/of ouder-kind coaching.

Vragen?

Neem contact op!