Trainingen - workshops - studiedagen

Ik heb een tweetal trainingen ontwikkeld voor iedereen die met kinderen werkt: 'Kracht opbouwend communiceren - jeugd' en 'Verbindend communiceren werkt!'. Professionals die kinderen en jongeren helpen om positieve veranderingen te bereiken kunnen (een van) deze geaccrediteerde trainingen volgen bij oa SKJ en Register Vaktherapie.

Mijn voornaamste doel bij de trainingen is om de deelnemers de oplossingsgerichte aanpak zelf te laten ervaren aan de hand van (creatieve) opdrachten. Het is 'mind opening' voor de professionals, voor hun cliënten en hun leerlingen/ studenten.

Ben je geïnteresseerd in mijn online workshop 'JOUW plan is het beste!' , dan is hier de link. De workshop is geaccrediteerd voor 2 PE punten tbv Registratie Vaktherapie.

Wil je samen met je collega's de online workshop volgen? Gebruik onderstaand contactformulier om datum, tijd en prijs af te spreken. Geschikt voor oa docenten, leerkrachten, maatschappelijk werkers, logopedisten, ergotherapeuten, creatieve therapeuten en psychotherapeuten.

Ik presenteer graag bij internationale oplossingsgerichte (= Solution Focused) conferenties. Zowel off line als online. De zelfstandig uit te voeren opdrachten zijn direct toe te passen in de beroepen van de deelnemers, zoals psychotherapeuten, leerkrachten, diëtisten, logopedisten en coaches. De foto is genomen tijdens mijn workshop in Florence, Italië in 2019 bij de EBTA Conference

Mijn CV geeft een overzicht van mijn uiteenlopende ervaring en gevolgde studies en trainingen.