Simpel, effectief en gegarandeerd positieve uitkomsten. Een optimale klant- / cliëntservice, verhoogde productiviteit en uitstekende samenwerking.

Aanbod Team Trainingen

De service voor cliënten en klanten is de spil van uw bedrijf. Deze moet optimaal zijn, iedere dag opnieuw.

Wanneer medewerkers in hun hoofd veel bezig zijn met problemen van thuis of met nieuwe uitdagingen die op hun pad komen, dan zal dit een negatief effect hebben op hun presteren. Ieder dag opnieuw.

Ik bied uw medewerkers handvatten om hun uitdagingen te tackelen. Deze handvatten zijn daarnaast ook in te zetten bij de communicatie met cliënten en klanten.

U kunt kiezen uit verschillende opties. Ik lever maatwerk en hoor graag van u!

Deel 1 van de online Team Trainingen biedt in een uur voor iedere medewerker unieke uitkomsten om hun persoonlijke problemen de baas te worden. Hierdoor zullen zij meer zelfvertrouwen en energie hebben wat zich zal uiten in een positieve sfeer op de werkvloer.

Deel 2 van de online Team Trainingen biedt in een uur voor iedere medewerker persoonlijke uitkomsten mbt keuzes maken bij lastige beslissingen.

Deel 3 van de online Team Trainingen biedt in een uur voor iedere medewerker persoonlijke uitkomsten mbt het voeren van moeilijke gesprekken.

Vragen?

Neem contact op!