Tijd nemen om je uitdaging te tackelen. Antwoorden en oplossingen vinden op jouw challenge. Actief zijn met verschillende creatieve opdrachten (online) waardoor de mooiste uitkomsten in beeld komen.

Tackle je uitdaging, creatief! - online

De combinatie kan niet mooier: onder begeleiding op een creatieve wijze werken aan een probleem; een uitdaging.

Tot nu toe ben je aan het piekeren en peinzen. Je draait onrustig in cirkels en komt niet verder.

Tijdens deze online workshop ervaar je tools om vooruit te kijken en ánders te kijken. Je weet aan het eind precies welke acties je gaat ondernemen. Dat geeft rust en focus; je houdt energie over!

Let op! Alleen jíj weet waarmee je aan de slag gaat. Je hoeft tijdens en na de opdrachten met niemand iets te delen. Ook niet met mij, Ella de Jong. Tijdens de workshop kun je eventueel je video op "off" zetten.

Kijk bij Reacties voor de feedback van deelnemers die de "gewone" 'Tackle je uitdaging' hebben ervaren.

Gun jezelf deze bijzondere tijd en meld je aan!

Tijdelijk betaal je voor deze 'Tackle je uitdaging' slechts €15.

Maatwerk:

Liever een andere dag? Een andere tijd?

De workshop voor een speciale groep aanbieden? Het is mogelijk om maatwerk te leveren. Denk aan personen die te maken hebben met autisme - slechtziendheid - slechthorend zijn. Mensen die zeer introvert zijn of die blind zijn. Ook voor personen die doof zijn is deze workshop mogelijk. Van harte welkom!

Neem contact op met Ella voor de mogelijkheden. Gebruik de button 'maak een afspraak' om elkaar even te spreken of stuur een e-mail en gebruik de button 'Vragen?' óf gebruik je telefoon en bel: 06-16 424 060

Vragen?

Neem contact op!