Tijd nemen om je uitdaging te tackelen. Antwoorden en oplossingen vinden op jouw challenge. Actief zijn met verschillende creatieve opdrachten waardoor de mooiste uitkomsten in beeld komen.

Tackle je uitdaging, creatief!

De combinatie kan niet mooier: op een creatieve wijze werken aan een probleem; een uitdaging. De workshop is waardevol én leuk!

Tot nu toe ben je aan het piekeren en peinzen en voel je stress. Je slaapt slecht, heb weinig geduld en je kan je slecht concentreren. Hierdoor maak je fouten en staat je contact met de mensen om je heen onder spanning. Je reageert te fel of te laat waardoor je spijt hebt van je manier van communiceren. Soms herken je jezelf niet meer. Hoog tijd om een oplossing te vinden!

Tijdens deze creatieve workshop ervaar je tools om vooruit te kijken en ánders te kijken. Je weet aan het eind precies welke acties je gaat ondernemen. Dat geeft rust en focus; je houdt energie over!

Bijzonder! Je hoeft tijdens en na de opdrachten met niemand iets te delen. Ook niet met mij, Ella de Jong. Tijdens de workshop kun je eventueel je camera 'uit' zetten.

Kijk bij Reacties voor de feedback van deelnemers die de "gewone" 'Tackle je uitdaging' hebben ervaren.

Gun jezelf deze bijzondere tijd en meld je aan!

Mogelijkheden:

online : met maximaal 6 mensen. Niemand deelt iets! Iedereen werkt strikt aan zijn/haar eigen probleem. Zo blijft de energie 'schoon'. NB Je kan zelfs je camera uit zetten. Zie agenda voor de verschillende data en tijden.

live : je gaat op locatie aan de slag, alleen. Of, in overleg, met meer mensen. Ook hier hoef je niet persé aan Ella iets over je uitdaging te vertellen. Zie hier de tijden die beschikbaar zijn.

maatwerk
: Liever een andere dag? Een andere tijd? De workshop voor een speciale groep aanbieden? Het is mogelijk om maatwerk te leveren. Denk aan personen die te maken hebben met, bijvoorbeeld autisme - Asperger - slechtziendheid - introvert zijn - blind zijn - doof zijn. Maar ook een groep (bijvoorbeeld familieleden) die een traumatische ervaring heeft doorgemaakt, of een groep (bijvoorbeeld collega's) die iets te vieren hebben. Van harte welkom!

Neem contact op met Ella voor de mogelijkheden. Gebruik de button 'maak een afspraak' om elkaar even te spreken of stuur een e-mail en óf gebruik je telefoon en bel: 06-16 424 060

Vragen?

Neem contact op!