Vertrouwen in ieder kind

Oplossingsgerichte verhalen en activiteiten (oa activiteiten ter bevordering van de Growth Mindset - Carol Dweck) voor in de klas. Vertrouwen in ieder kind..

De versie van Paolo Terni had wel enige toevoegingen nodig, aldus de uitgever. Mijn aandeel werd: vertalen + een uitgebreidere beschrijving van het oplossingsgericht werken + 18 casussen en 18 creatieve opdrachten voor in de klas, aansluitend bij de negen verhalen. Mijn toevoegingen kwamen voort uit ruim 30 jaar ervaring als leerkracht en diverse studies, zie mijn cv

Het is het vervolg geworden van 'Meneer Beer wil lief gevonden worden.' (Voor (groot)ouders van kinderen die willen veranderen). Ik heb gevraagd of Paolo Terni een 'schoolversie' wilde schrijven. Dit is deze zeer waardevolle versie voor het onderwijs geworden.

Volgens Paolo Terni, de schrijver van Mr. Bear, ben ik iemand met GRIT. Hij heeft op LinkedIn een zeer positieve 'recommendation' geschreven.

Lees mijn blogs op Blogger voor (nog meer) verhalen uit de dagelijkse praktijk.

Professionalisering onderwijs: oplossingsgericht communiceren met kinderen geeft energie! Maak een afspraak voor een (online live) workshop - studiedag - presentatie bij jou op school.

Heb je een vraag én wil je het boek gesigneerd ontvangen? Stuur me dan je volledige adresgegevens en je vraag. Ik stuur beide graag naar je op!