Missie en visie

Mijn missie: De kracht van 'helpende, wijze, oplossingsgerichte communicatie' overbrengen naar 100.000 personen over de hele wereld.

Mijn visie: Iedereen kan leren om het eigen welzijn én die van anderen te verhogen en/of te behouden middels simpele en wijze interacties.

Ik ben opgegroeid op een boerderij met zes (!!) grote broers en twee grote zussen. Vanaf dag één heb ik meegekregen dat je met humor en nuchterheid je problemen benadert.

De verschillende 'hoofdstukken' in mijn leven hebben me gebracht tot wat ik nu ben: vastbesloten, optimistisch en open minded.

Overnieuw beginnen

Misschien zou iemand me beschrijven als een persoon die steeds weer overnieuw begint.

Eileen Doyon was zo vriendelijk om me te vragen een hoofdstuk voor haar boek 'New beginnings' te schrijven. Ik noemde het 'Starting over'. Verdeeld over een aantal jaren heb ik teleurstellingen meegemaakt die, op z'n zachts gezegd, 'niet fijn' waren. Het is me, gelukkig, iedere keer gelukt om de situatie vanuit een andere hoek te bekijken, mijn schouders te rechten en weer verder te gaan, 'maar dan anders'. Dit hield in: 'doen waar ik volledig achter sta / waar ik energie van krijg / mijn éigen pad gaan'!

Algemene info

Ik ben lid van de VOPN en de EBTA, respectievelijk de Vereniging Oplossingsgerichte Professionals Nederland en de European Brief Therapy Association.

Ik ben CRKBO geregistreerd docent

Ingeschreven bij de KvK nr. 08131710. Per 1 augustus 2020 onder de naam Ella de Jong. Van 1 januari 2005 tot 31 juli 2020 stond ik ingeschreven onder de naam Bureau Uil