Missie en visie

Missie: de krachtige, opbouwende tools van 'Tackle je uitdaging!' naar de harten en hoofden van iedereen brengen.

Visie: door uitdagingen in stukken te delen, kan iedere persoon vertrouwen op haar/zijn eigen krachten, hulpbronnen en inzichten. Zo kan iedereen een change maker zijn!

Woorden hebben heel veel macht. In plaats van gewoon woorden te gebruiken, wil ik mensen in staat stellen om die kracht te gebruiken waardoor hun vaardigheden om helpend te zijn tot bloei zullen komen.

* In het Engels vind ik het net ietsje mooier beschreven :-)

Mission: to put the empowering tools of 'Tackle Your Challenge' in the heart and minds of everyone.

Vision: Breaking down challenges so that anyone can rely on her/his own strengths, resources and insights. So everyone can be a change maker!

Words have a lot of power. Instead of just using words I want to enable anyone to use that power and bring her/his helping skills to life.

Ella: Opgegroeid op een boerderij met zes (!) grote broers en twee grote zussen heb ik vanaf dag één meegekregen dat je met humor en nuchterheid problemen benadert.

De verschillende 'hoofdstukken' in mijn leven hebben me gebracht tot wie ik nu ben: vastbesloten, vrolijk, creatief en toch ook heel nuchter. Het is waardevol gebleken om deze eigenschappen in te zetten bij degene die mijn hulp in hebben geschakeld. Hun feedback is te lezen onder de knop 'reacties'.

Opnieuw beginnen

Misschien zou iemand me beschrijven als een persoon die steeds weer overnieuw begint.

Eileen Doyon was zo vriendelijk om me te vragen een hoofdstuk voor haar boek 'New beginnings' te schrijven. Ik noemde het 'Starting over'. Verdeeld over een aantal jaren heb ik teleurstellingen meegemaakt die, op z'n zachts gezegd, 'niet fijn' waren. Het is me, gelukkig, iedere keer gelukt om de situatie vanuit een andere hoek te bekijken, mijn schouders te rechten en weer verder te gaan, 'maar dan anders'. Het resultaat: ik ben sterker geworden en vastbesloten om door te gaan. Doorgaan met veel aandacht, in stilte, voor de ander. Ik schrijf graag, maar als ik met anderen ben, luister ik liever.

Lid van ...

Ik ben bestuurslid van de VOPN, de Vereniging Oplossingsgerichte Professionals Nederland.

Ik ben lid van de EBTA, The European Brief Therapy Association.

Ik ben lid van het grootste zakelijke netwerk ter wereld: Business Network International, BNI, chapter BNI Gouwe

Ik ben CRKBO geregistreerd docent

Ingeschreven bij de KvK nr. 08131710. Per 1 augustus 2020 onder de naam Ella de Jong. Van 1 januari 2005 tot 31 juli 2020 stond ik ingeschreven onder de naam Bureau Uil