Missie en visie

Missie: duurzame en effectieve tools aanleren bij managers en hun team, waardoor een onafhankelijk opererend team zal ontstaan dat uitziet naar nieuwe uitdagingen om samen te tackelen.

Visie: ieder persoon kan haar/zijn eigen keuzes maken en zal door de autonomie en de effectiviteit van de tools voor 'Tackle je uitdaging' meer eigenwaarde ervaren.

Opgegroeid op een boerderij met zes (!!) grote broers en twee grote zussen. Vanaf dag één heb ik meegekregen dat je met humor en nuchterheid problemen benadert.

Als leerkracht heb ik in mijn langdurige loopbaan ruim 1000 kinderen ontmoet en hun ouders, familie, andere leerkrachten en hun hulp-/zorgverleners. Het vereiste iedere keer weer afstemming om de juiste toon en houding te treffen waardoor we het beste uit onszelf konden halen. Wederzijds respect en 'vooruit kijken' waren altijd zeer belangrijke uitgangspunten.

De verschillende 'hoofdstukken' in mijn leven hebben me gebracht tot wat ik nu ben: vastbesloten, vrolijk, creatief en toch ook heel nuchter.

Ik kijk uit naar het ontmoeten (face to face en online) van minstens 1000 heel verschillende leiders met hun teams en de uitdaging om het beste in hen, door henzelf te laten ontdekken!

Quote Ella de Jong, 13 Maart 2021:

"There is a challenge in everything, that's where the resources will come in."

Opnieuw beginnen

Misschien zou iemand me beschrijven als een persoon die steeds weer overnieuw begint.

Eileen Doyon was zo vriendelijk om me te vragen een hoofdstuk voor haar boek 'New beginnings' te schrijven. Ik noemde het 'Starting over'. Verdeeld over een aantal jaren heb ik teleurstellingen meegemaakt die, op z'n zachts gezegd, 'niet fijn' waren. Het is me, gelukkig, iedere keer gelukt om de situatie vanuit een andere hoek te bekijken, mijn schouders te rechten en weer verder te gaan, 'maar dan anders'. Het resultaat: ik ben sterker geworden en vastbesloten om door te gaan.

Algemene info

Ik ben lid van de VOPN en de EBTA, respectievelijk de Vereniging Oplossingsgerichte Professionals Nederland en de European Brief Therapy Association.

Ik ben lid van het grootste zakelijke netwerk ter wereld: Business Network International, BNI, chapter BNI Gouwe

Ik ben CRKBO geregistreerd docent

Ingeschreven bij de KvK nr. 08131710. Per 1 augustus 2020 onder de naam Ella de Jong. Van 1 januari 2005 tot 31 juli 2020 stond ik ingeschreven onder de naam Bureau Uil