online

Op 18 mei 2021 geef ik een online workshop bij de VOPN*. Iedere maand wordt een 'Magisch Moment' georganiseerd. Jouw Magische Momenten ervaar je tijdens de actieve, online, oplossingsgerichte ('Tackle je uitdaging') opdrachten.

Meer info en aanmelden, via: www.vopn.nl

*VOPN = Vereniging Oplossingsgerichte Professionals Nederland

=================

I was invited to have a chat with Ayse Adil & Joe from 'Family Based Solutions' with co-hosts Jenny Clark and Raya Guhl on February 4th 2021 on YouTube

FBS chat with Ella

==================

Ik voel me vereerd vanwege de uitnodiging van Hans Pier Jara Iglesias voor een online gesprek op 16 september 2020 om 09:00 uur met Centro Latino, Peru.

Een paar vragen gesteld door Marco Matera tijdens de EBTA Conference in Florence, Italy, 2019. In mei 2020 heb ik het op mijn Facebook gezet.

Tijdens de SF24 Conference Building Hope, empowering change geef ik een 'presentatie' op 7 Augustus 2020 om 12:30. Ik ben ingedeeld bij de 'Asia sessions'. Het is opgenomen.

Een simpel YouTube kanaal waarop ik, lang, láng geleden, begonnen ben om korte SMILE Focus - Strength Focus aanwijzingen te geven. In het Engels en hóóg tijd om aan te vullen! Ik heb nog maar drie van de vijf zintuigen 'behandeld'.