Online oplossingsgericht werken met kinderen

De tools die je zelf ervaart in dit uur, zijn direct inzetbaar voor je eigen praktijk en in je eigen (speciaal onderwijs) klas.

Tijdens deze actieve workshop krijg je oplossingsgerichte 'denkrichtingen' op een gestructureerde, creatieve manier aangereikt. Je krijgt negen opdrachten. Ik leg ze een voor een uit en geef je tijd om er mee aan de slag te gaan. Ondertussen wordt er niet gepraat. Je kunt eventueel jouw video op "off" zetten  Alleen jij weet met welke 'uitdaging' je aan de slag gaat.

Vanwege de huidige bijzondere tijden, bied ik deze workshop aan voor slechts €10. KIES JE DAG EN TIJD

Op aanvraag geef ik deze workshop ook aan logopedisten als nascholing. Ieder lid van de kring ontvangt een uitnodiging.

Geknipt en geplakt uit Reacties:

"Het was leuk om zelf zo na te kunnen denken via gerichte opdrachten." Katelijne Camp, logopediste

"Ik heb mijn potentie 'herontdekt' - ik word er blij van als ik kijk waar ik nu sta. 

 

"De creatieve opdrachten waren fijn evenals de vaart in de workshop. De communicatie met Ella was erg prettig. De tools die Ella me gaf zijn goed toepasbaar. Het zal kinderen helpen focussen om op een speelse, praktische manier hun probleem te verduidelijken en stappen te zetten in hun plan van verandering. Marina, speltherapeut

 ++++

Op (inter)nationale oplossingsgerichte conferenties waar ik workshops gaf, zijn mijn originele en handzame tools  vervolgens ingezet door therapeuten, coaches, leerkrachten, docenten en mentoren.

"HI Ella, thank you very much for your creative and heartwarming inspiration!! I admire how you break down SF in small, doable and easy applicable steps and tools :-)"  (SF = Solution Focused = Oplossingsgericht)