Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Veranderingen op het werk zullen altijd plaatsvinden.

Soms vragen de wijzigingen te veel van sommige medewerkers. Privé situaties en persoonlijke kenmerken kunnen hierin een rol spelen. De focus op het werk verdwijnt, ziekteverzuim en burn-out liggen op de loer.

Voor werknemers met (kenmerken van) autisme en andere neurodivergente medewerkers kunnen schijnbaar kleine veranderingen voor veel spanning zorgen. Echter, ook medewerkers die vanuit hun privéomstandigheden veel stress ervaren (denk aan scheiding, ziekte, verhuizing, mantelzorg ed) kunnen door de veranderingen op de werkvloer ziek worden. Waar zij het voorheen nog 'onder controle' hadden, wordt het door de wijzigingen allemaal te veel voor ze. Met alle gevolgen van dien.

Gedoe op de werkvloer heeft vaak als begin een verandering op de werkvloer. Het gedoe kan bestaan uit: slechte onderlinge sfeer - ziekteverzuim - fouten - negatief klantcontact etc..

Met verschillende opties kan ik u helpen duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te optimaliseren. Maatwerk voor bedrijf en personeel. Enkele voorbeelden:

Optie A Management: veranderingen in het bedrijf die u persoonlijk raken, leren tackelen.

Optie B Personeel: Iedere medewerker leert én ervaart de tools bij een online event 'Tackle je uitdaging!'. Hoe ga je om met veranderingen?

Optie C Individueel: 'wijze tijd' met Ella. Hoe ga je om met veranderingen?

Kijk op Feedback voor ervaringen van gesprekken met Ella de Jong

Interesse? In een kort en helder overleg kunnen we bespreken wat de beste opties zijn voor uw situatie.

een mail: e.dejong@elladejong.com of via Contact

text of bel me: 06 - 16 424 060

maak een Q&A afspraak middels Calendly hieronder in beeld

Tot ziens!