Een betrokken team met focus

Veranderingen op het werk zullen altijd plaatsvinden.

Soms vragen de wijzigingen te veel van personeelsleden. Privé situaties en persoonlijke kenmerken kunnen hierin een grote rol spelen. De focus op het werk verdwijnt, ziekteverzuim en burn-out liggen op de loer.

Personeelsleden die vanuit hun privéomstandigheden veel stress ervaren (denk aan scheiding, ziekte, verhuizing, mantelzorg ed), kunnen door de veranderingen op de werkvloer ziek worden. Waar zij het voorheen nog 'onder controle' hadden, wordt het door de veranderingen net te veel voor ze. Met alle gevolgen van dien.

Bij personeelsleden met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen schijnbaar kleine veranderingen voor veel spanning zorgen.

Gedoe op de werkvloer heeft vaak als begin een verandering op de werkvloer. Het gedoe kan bestaan uit: slechte onderlinge sfeer - pesten - ziekteverzuim - fouten - slechte reviews - negatief klantcontact etc..

Met verschillende opties kan ik u helpen duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te optimaliseren. Maatwerk voor bedrijf en personeel.

Enkele voorbeelden:

Optie A Management: veranderingen in het bedrijf die je persoonlijk raken, leren tackelen.

Optie B Hr - teamleiders - management: training tbv intern toepassen 'Tackle je uitdaging, simpel!'

Optie C Personeel: Iedere medewerker leert én ervaart de tools bij een online of live bijeenkomst 'Tackle je uitdaging!'. Hoe ga je om met veranderingen?

Optie D Individueel: 'wijze tijd' met Ella. Hoe ga ik om met veranderingen?

Optie E t/m Z volledig passend bij uw bedrijf - organisatie - instelling

Kijk op Feedback voor ervaringen van gesprekken met Ella de Jong

Interesse? In een kort en helder overleg kunnen we bespreken wat de beste opties zijn voor uw situatie.

Stuur een mail: e.dejong@elladejong.com of via Contact

Sms, app of bel me: 06 - 16 424 060

Dit biedt duidelijkheid en opluchting: maak een 'Vraag&Antwoord-afspraak' van 15 minuten. Klik op het menu hieronder in beeld, u ziet mijn agenda waarna u de tijd kunt kiezen die schikt.

Tot ziens!

Actie ondernemen is het begin van verbetering. ROI ? Uw medewerkers waarderen uw actie met loyaliteit voor u en uw bedrijf.