Het is niet altijd duidelijk waar je kind zich zorgen om maakt. Het is niet altijd makkelijk om je zorgen duidelijk te maken zonder je kind angstig te maken. Het kan lastig zijn om een positief klimaat thuis te creëeren. Sommige kinderen worden belemmerd in hun sociale contacten en in hun werk op school. Het is aan ons als opvoeders om ze te ondersteunen en ze te laten groeien oa door tegenslag het hoofd te kunnen bieden.

Middels onze manier van communiceren (verbaal en non-verbaal) voelen ze zich geholpen en kunnen ze de wereld beter aan.

In deze mini cursus voor ouders met kinderen van 9 t/m 16 jaar presenteert Ella de Jong Ella de Jong adhv haar 30 jaar ervaring als leerkracht, ruim 20 jaar als moeder en ruim 10 jaar ervaring als counsellor en trainer een evidence based aanpak gericht op veerkracht en mogelijkheden.

Deze mini cursus geeft praktische handvatten om duidelijk, opbouwend je kind(eren) te helpen . Hierdoor voelt iedereen zich sterker!

Plaats: Utrecht Centrum

Datum: vrijdag 14 februari 2020

Tijd: 10:30 - 11:45 uur

Kosten: € 15,- 

Er is een beperkt aantal plaatsten, vooraf inschrijven is noodzakelijk! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens!

Ella de Jong, leerkracht, counsellor, coach, schrijver, trainer

Bureau Uil 

NB Ook mogelijk op locatie.

Kijk voor coaching informatie: www.bureau-uil.nl

Kijk voor cursus informatie: www.elladejong.com