Optimale inzet met optimale productiviteit is wat een werkgever van haar werknemers verlangt. Dat is ook wat werknemers willen laten zien op het werk.

Het welzijn van je personeel is een goede graadmeter voor wel of niet optimaal presteren. Wanneer mensen zich zorgen maken vanwege veranderingen is het moeilijk om goed werk af te leveren.

Zorgen vanuit een veranderende privésituatie worden meegenomen naar het werk. Zorgen vanwege veranderingen op het werk worden meegenomen naar huis. Dit heeft een negatief effect op onder andere de concentratie, het creatief denken, het flexibel zijn, de sfeer onderling en helaas ook op de gezondheid. 

De keuze is niet moeilijk: zorg voor je personeel, zorg voor je bedrijf door structureel en heel gericht in te zetten op aandacht. Vraag naar de mogelijkheden om de wijsheid van Bureau Uil in te zetten waardoor je personeel vertrouwen krijgt in hun nieuwe toekomst. 

Aandacht die wijzer maakt, oplucht en energie geeft. Energie die zeker ten goede komt van het bedrijf!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-16  424 060

Bureau Uil - Ella de Jong

Het inzetten van wijsheid, doe het NU